Parkeren op Eindhoven Airport

Eindhoven Airport biedt verschillende opties voor parkeren voor passagiers die met de auto naar de luchthaven komen. Deze opties omvatten:

  • Parkeergarage P1: Dit is een overdekte parkeergarage op loopafstand van de terminal, met ruim 2.200 parkeerplaatsen. Hier kun je zowel korte- als lange termijn parkeren.
  • P2 Economy Parking: Dit is een openlucht parkeerterrein op loopafstand van de terminal, met ruim 1.600 parkeerplaatsen. Hier kun je zowel korte- als lange termijn parkeren.
  • P3 Valet Parking: Dit is een valet parkeerdienst, waarbij een medewerker uw auto voor u parkeert en weer terugbrengt bij uw terugkomst.
  • P4 Business Parking: Dit is een speciaal parkeerterrein voor zakelijke reizigers, gelegen op loopafstand van de terminal, met ruim 400 parkeerplaatsen. Hier kun je zowel korte- als lange termijn parkeren.

De tarieven voor parkeren op Eindhoven Airport kunnen variëren afhankelijk van de gekozen parkeervorm, de duur van de parkeertijd en eventuele aanbiedingen en kortingsacties. Er zijn ook diverse abonnementsvormen beschikbaar voor frequente reizigers.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00